CARA LETAK PRODUK SEPERTI KEREPEK PISANG DIKEDAI
================
1) Pek barangan mengikut saiz yang anda ingin jual.
2) Sediakan sticker nama produk, sticker harga dan tarikh tamat tempoh.
3) Sediakan bill konsignment (terjual baru bayar) untuk diserahkan kepada kedai dan 1 salinan untuk simpanan anda.
4) Butir-butir yang perlu ada pada bill, cop perniagaan (sekiranya telah berdaftar), tarikh penghantaran, harga yang anda beri pada kedai.
5) terangkan kepada pekedai harga yang anda sarankan untuk penjualan.
6) bawa produk anda dan tunjuk kepada pekedai kiraan jumlah produk yang dibawa untuk memastikan stok sama seperti yang ditulis pada bill.
7) selesai memeriksa barangan, minta pekedai cop dan tandatangan bahagian "penerimaan"
8) susun sendiri produk bagi memastikan produk anda tidak diletakkan diceruk-ceruk"
9) Selesai 💵💵💵
.
Berminat boleh whatsapp / hubungi ☎️019-6529329 ☎️
.
HARGA BORONG KEREPEK :
RM100 (5kg pembelian/boleh campur2 kerepek)
.
======================
APA KELEBIHAN MENJUAL KEREPEK PISANG KAMI ?
======================
✅ Produk senang dijual
✅ Permintaan TINGGI
✅ Produk berkualiti + halal
✅ Modal murah
KELEBIHAN BORONG
==================
-HARGA PALING RENDAH -UNTUNG PALING TINGGI
.
Kerepek pisang adalah kegemaran semua orang, PRODUK MAKANAN dan semua orang diMalaysia gemarkan kerepek pisang, rakyat malaysia gemar mengunyah !
.
MASALAHNYA... susah nak dapatkan kerepek pisang dikedai-kedai KERANA masalah kekurangan bahan mentah (pisang dipasaan), kalau adapun TEBAL dan KERAS 😖 .
Kerepek pisang akak HOMEMADE dan HANDMADE, gerenti RANGUP, NIPIS dan PASTI DISUKAI. harga pun paling MURAH MAMPU MILIK.
.
Berminat sila hubungi 019-6529329.
.
Kelebihan kerepek @lalan_food ?
-pisang tanam sendiri
-kopek pisang sendiri
-sagat pisang sendiri
-goreng pisang sendiri
-packing sendiri
-hantar sendiri
-pos je guna gdex
.
100% homemade dan handmade 😇
.
500g rm13
1kg rm24
5kg rm100 (hrga borong)
.
019-652 9329
.
Penghantaran percuma di MELAKA
.
luar kawasan melaka penghantaran melalui pos
Sent from my iPhone
No comments:
Post a Comment